Valoració temporada benjamí femení

Valoració temporada benjamí femení

A un pas d’acabar la primera temporada com a jugadores de moltes nenes, i per algun entrenador ser el primer any que exerceix com a tal, no podria haver anat millor.

Vam començar la temporada amb moltes ganes i il·lusions, tant les jugadores com els entrenadors, i vam començar a entrenar fort els punts bàsics del bàsquet: el bot, les passades i el tir a cistella. Vam poder veure els diferents nivells de les jugadores dins  l’equip, ja que hi havia algunes que feia anys que jugaven i unes altres que tot just era el primer any que practicaven l’esport pel que ens il·lusionem i expressem sentiments.

També cal a dir que és un equip molt bonic i amb futur, llàstima que hi ha dies que no acaben d’estar dins l’entrenament i costa més de portar, però els dies que estan implicades es un goig gaudir d’elles, veure com es diverteixen, com es van fent amigues: les veus arribar il·lusionades per jugar a bàsquet que al cap i a la fi és el més important.

També cal dir que els pares ens ho han posat fàcil, sempre col·laborant el màxim perquè tot anés perfecte, i també el coordinador de les categories inferiors, en Xevi López, ens ha atès molt bé en tot moment i ens ha donat una mà en tot allò que hem pogut necessitar.

Entre les jugadores i els entrenadors hem arribat a una molt bona relació, a fora de la pista hem arribat a ser com uns amics i a portar-nos bé i poder jugar amb elles, mentre que a dins l’entreno ens veien com entrenadors i ens feien cas del que els i dèiem.

Durant la temporada hem notat un gran canvi col·lectiu per el que fa el joc a la pista. El principi de la temporada hi havia poques jugadores que es passessin la pilota i algunes no s’atrevien a botar. Però ara a finals de temporada totes boten la pilota, algunes millor que altres però complint el que els entrenadors sempre demanem: que totes les jugadores botin la pilota sense por. També hem notat una gran millora en el joc en equip ja que fa un parell de partits que estan fent molt bones passades i es pot veure com totes participen més en el joc. També cal a dir que han aconseguit arribar un nivell defensiu que és molt bo, tot i que a vagades no estem atents…

Les conclusions que arribem és que és un equip amb moltes ganes per jugar, maco, amb el que es pot treballar i gaudir i fer coses boniques si es porta bé.