Partit intens del nostre Mini Femení- Agus Albiol {fotografia} contra l’UE.Gurb

Partit intens del nostre Mini Femení- Agus Albiol {fotografia} contra l’UE.Gurb

Aquest matí, el nostre Miní Femení ha jugat el partit aplaçat que tenia pendent contra el Gurb, i que ha resultat ser molt disputat. A diferència de l’anada, avui el Gurb s’ha mostrat molt lluitador i intens des de l’inici del partit, i l’intercanvi de cistelles per part dels dos equips era constant. Tot i així, uns desastrosos segon i tercer quarts per part de les tonenques han condicionat la resta de partit, ja que la gran anotació de les visitants no ha permès que les locals marxessin en el marcador.

Després de la represa, la tònica del partit ha seguit sent la mateixa, amb molta intensitat tant en atac com en defensa per part dels dos equips, fet que ha provocat que s’hagués d’aturar constantment el joc, a causa de les faltes.

Al penúltim quart, però, les locals s’han desconnectat totalment del partit, i han permès a les visitants que s’allunyessin en el marcador per 11 punts de diferència. I a l’últim quart, tot i que hem aconseguit que no ens fessin cap cistella, nosaltres no hem anotat suficientment com per remuntar l’avantatge que havien agafat les gurbetanes.

Per acabar, dir que, malauradament, el pitjor aspecte negatiu del partit no ha estat el mal joc en diversos quarts, ni la derrota; sinó la lesió de la nostra jugadora número 8, l’Àngela Bujalance, que s’ha fet un esquinç al lligament exterior del genoll dret al xocar amb la balla de darrera de la cistella. Esperem que es recuperi ben aviat. Molts ànims!