Crònica partit C.B. Tona – C.B. Martorelles 11/04

Crònica partit C.B. Tona – C.B. Martorelles 11/04

Difícil partit després de dues setmanes de “vacances”, amb poc entrenament a sobre i jugant a la pista de baix, on no hi entrenem.

Tot i ser un rival de la zona baixa de la classificació, ens ha costat entrar al partit, sobretot l’encert en atac, doncs els moviments no eren dolents, però el ritme més baix del rival ens ha contagiat i no hem pogut desplegar el nostre joc de contraatac. Els dos equips hem tingut poc encert i fruit d’això hem arribat al final del primer quart amb un pobre 9-10 en contra i amb la sensació que seria un partit semblant a l’últim que vàrem disputar contra el Santa Perpètua, que costaria, malgrat les diferències evidents de qualitat.

L’inici del segon quart ha estat esperançador amb dos triples per obrir el marcador de Jona i Rodri i una cistella interior de Toni per un parcial de 8-0. Després del temps mort visitant, el Martorelles ha aconseguit una cistella de 2 i un triple, ràpidament respostos per Biel i Raül. 5 punts més de Dani i Jona cap al final han estirat la diferència a la mitja part fins al 27-19 amb un parcial de 18-9 en aquest quart.

Un parcial de 5-0 a la represa ha fet estirar el marcador fins al 32-19 i semblava que la cosa quedava ja controlada definitivament però tres minuts i mig sense anotar a l’equador del quart i els bons minuts en atac del capità rival han tornat a posar el Martorelles al partit (38-34 minut 28). Dos tirs lliures de Toni (1/6 com a equip fins aleshores) i una cistella de Biel en l’últim minut del quart ens han permès igualar el parcial en aquest període i afrontar els últims deu minuts amb un 42-34 al marcador.

Una bona posada en escena a l’inici de l’últim període, amb encert en atac però sobretot amb una molt bona defensa han tancat definitivament el partit. Un parcial de 9-2 en 5 minuts ha posat el 51-36 i, tot i que els canvis ens han fet baixar els braços i el rival ha estat més encertat en els minuts finals, la victòria no ha perillat. 54-44 al final del partit, novena victòria consecutiva i content perquè han sortit les jugades que portem entrenant des de principis de temporada, tot i el regust amarg del baix ritme de partit i el poc encert en moments puntuals del matx.

Parcials: 9-10; 18-9; 15-15; 12-10

Cinc inicial: Chukie (16), Jona (9), Guillem (0), Dani (6), Biel (6); Víctor (5), Rodri (3), Toni (5), Oriol (4)