Bon partit del Mini Femení {Agus Albiol-fotografia} a la pista del Paidos-Sallent (36-86)

Bon partit del Mini Femení {Agus Albiol-fotografia} a la pista del Paidos-Sallent (36-86)

El passat dissabte dia 11, el nostre Mini Femení {Agus Albiol-fotografia} es va desplaçar cap a Sallent per disputar el partit corresponent a la desena jornada de la competició.

Tot i haver-se hagut de llevar molt d’hora, les tonenques van mostrar un molt bon rendiment des del principi, amb un 0-15 a favor en el primer quart. La tònica del partit va ser la mateixa al llarg dels 48 minuts de joc, de manera que va ser un enfrontament força plàcid per les visitants. Tot i així, les locals van voler plantar cara en atac, però una molt bona defensa de les nostres va permetre que l’anotació del Sallent no arribés als 40 punts. En aquest aspecte, però, el punt negatiu és que , tot i la bona defensa, les nostres minis segueixen cometent moltes faltes innecessàries.

D’altra banda, també cal destacar el bon joc realitzat ofensivament per part de les tonenques, amb molt moviment per part de totes les jugadores, i gràcies al qual les accions gairebé sempre van acabar amb cistella. El gran encert en el tir exterior també va ser clau per la victoria, ja que un C.B.Tona molt concentrat va aconseguir anotar fins a 10 triples, fet no gaire habitual. A més, van aconseguir anotar totes les jugadores.

Per tant, felicitem a tot l’equip per la feina ben feta, però sens dubte, cal seguir treballant!