FEN BASKET, FEM VALL.

FEN BASKET, FEM VALL.

Aquest és el lema del IV Torneig de basquet Valle Escondido ( Vall de Benasque), un lema escrit en Patués la llengua o luenga com es diu allà d’aquesta agresta i bonica vall que obre les portes a pics tant emblemàtics com l’Aneto, la Maladeta o el Posets entre molts d’altres.

L’equip pre-infantil masculí del nostre club i gran nombre de pares ha tingut la sort de gaudir d’aquest magnífic i especial torneig, i donem especialment les gràcies a la nostra entrenadora Elena Alarcón per engrescar-nos i fer de mama dels nostres fills. Gràcies Elena ha estat inoblidable.

Només podem dir coses bones d’aquesta experiència, impecable organització del club Basquet Alta Ribagorza dels voluntaris, i dels establiments i serveis que fan possible aquesta gran festa del basquet. Potser pensareu que exagerem, però coordinar 51 equips de cinc categories diferents tant masculins com femenins per què mengin, dormin, juguin, es desplacin i a més gaudeixin de activitats paral·leles és una feinada, els desitjo molts anys d’èxit i molta sort. Compartir un cap de setmana amb equips de diferents llocs de l’estat ha estat enriquidor tant esportivament com culturalment. En aquesta edició predominaven els equips catalans, però hi havia equips de Euskadi, Saragossa, Madrid , La Rioja , Osca i els amfitrions.

Tot ha estat genial, els nens han gaudit moltíssim i els pares més, però si hem de ressaltar quelcom en concret sense cap mena de dubte seria l’empenta del Club Basket Alta Ribagorza i el seu responsable en Manu, per promocionar aquest esport a la petita Vall, per organitzar implicant a tota una vall, i oferir-nos una magnífica trobada de basquet on el resultat més important és la satisfacció d’haver-hi participat i la fita tornar l’any pròxim.

EQUIP MASCULÍ PRE-INFANTIL CB TONA.