Senior masculí

Senior masculí

El sènior del Club Bàsquet Tona va aconseguir la sisena victòria consecutiva aquest dissabte enfront del Club Bàsquet Canovelles Groc després de guanyar per 74-35.
El primer quart va començar amb força encert i intensitat per part dels dos equips. El C.B. Tona es va mantenir en tot moment per davant, tot i que de manera molt ajustada. A partir del minut 4, la reducció de l’efectivitat de cara cistella dels visitants va acabar situant un 20-10 a favor dels locals.
L’inici del segon quart, va seguir la tònica del temps anterior, joc marcat per la mobilitat i la intensitat defensiva dels locals i amb menys ritme però amb bon joc interior per part dels vallesans. Tot i el poc encert des de la línia de 3 dels locals, es va arribar a la mitja part amb un 30-17.
Els homes dirigits per Lluc Gómez van mantenir la intensitat defensiva en el tercer quart, quelcom que va suposar moltes recuperacions de pilota i cistelles fàcils. Complicant la transició ofensiva dels rivals, i obligant a l’atac en estàtic en gairebé cada possessió.
Últim temps marcat per un cert relaxament dels dos equips, que juntament amb un augment del to arbitral va generar un quart poc atractiu. Els vallesans van dominar el rebot ofensiu en aquest període conduint-los a tirar a cistella més vegades que el rival, però el poc encertat va a tornar a propiciar que el C.B. Tona també s’imposés en l’últim període.
Victòria del sènior C.B. Tona enfront una rival de la zona baixa de la classificació, que el permet seguir amb bona dinàmica i seguir colíders després de 9 jornades.
Parcials: 20-10; 16-7; 27-11; 11-7