CRÓNICA DEL SOTS-21 FEMENÍ

CRÓNICA DEL SOTS-21 FEMENÍ

CB TONA- 22   CB TORELLÓ- 62

Com diu el refranyer espanyol, una de calç i un altre de sorra. Aquest seria la percepció que l’hi ha quedat en aquest húmil cronista després de veure aquest últim partit, i més després de veure un equip seriós i combatiu en l’anterior desplaçament a Barbarà.

Sóc conscient que ens enfrontavem a un rival superior, però després d’un primer quart igualat i el record de l’últim partit tenia l’esperànça de posar les coses més difícils a les noies del Torelló, malauradament no ha estat així. Em costaría dir que ha fallat, però et queda una sensació estranya i una mica decepcionant.

Crec que l’equip té posibilitats reals de guanyar a quatre o cinc equips, i posar-ho difícil a tres o quatre, però han de ser ellas les que s’ho creguin. Sóc dels que creuen que l’empenta i les ganes molts cops supleixen les mancances que un pugui tenir, la dificultat dels entrenaments, els horaris, els continuos problemes per formar equip ho heu de transformar en ganes i empenta, demostrar que jugueu per que així ho heu decidit i que us deixareu la pell en cada enfrontament, jo crec en vosaltres. I vosaltres?

Sergi