CRÓNICA INFANTIL MASCULÍ

CRÓNICA INFANTIL MASCULÍ

CB TONA- 46   CATALANA OCCIDENT MANRESA- 78

Una derrota amb regust a victòria, aquesta ha estat la sensació que hem tingut els pares , els tècnics i jugadors. És difícil d’entendre aquesta afirmació si hom no coneix la realitat del contrari, un equip que té un nivell superior tant tècnic com físic al que ha estat inscrit. Personalment dubto que això sigui bo per els jugadors, però això ens permet treure el millor de nosaltres per aconseguir un resultat prou digne.

Els nois han jugat amb molta intensitat i sense complexos, s’hi ha notat molt la feina de motivació feta per els tècnics i el compromís dels jugadors. Encara ens falten un parell d’enfrontaments per acabar la volta, però ja és pot veure una evolució positiva i un equip molt cohesionat.

Aprofito per donar ànims al Marc que arrossega una empipadora lesió que no el deixa jugar, et trobem a faltar i desitgem que molt aviat estiguis a tope.

Sergi