Sènior Masculí

Sènior Masculí

El sènior del Club Bàsquet segueix en línia ascendent amb la victòria per 64 a 80 en el derbi osonenc jugat aquest diumenge contra el CB Manlleu.

 

L’encontre es va disputar sota el guió establert. Els homes de Lluc Gómez van sortir a la pista amb el que els està caracteritzant aquesta temporada; molta pressió defensiva, atacs ràpids i fluïts i intentant portar el ritme del partit en tot moment. I així va ser. Una gran defensa sobre els homes importants del CB Manlleu va fer que el primer quart acabés amb un clar avantatge pels visitants. A la represa del segon quart la tònica va ser la mateixa. Atacs molt travats per part dels homes de Jordi Serra i cistelles fàcils del CB Tona, amb un gran encert des de la línia de 6,25. El resultat a la mitja part era un 26-45 que deixava el partit mig sentenciat.

 

A l’ inici de la segona part una certa relaxació del CB Tona va fer que el quart acabés amb un ajustat 15-20. Ja a l’últim període l’encert per part dels Manlleuencs i les precipitacions en atac del Tonencs va fer que acabés amb un parcial favorable als locals per 23-15.

 

Amb aquesta victòria el CB Tona es situa colíder de la classificació, amb un balanç de 9 victòries i 1 derrota a l’espera de jugar amb els equips de la part alta de la classificació.